Paas Proms 9 april

Paas Proms 9 april

U kunt hier inschrijven voor Paas Proms die plaats zal vinden op zaterdag 9 april 2022

 

Marjolein Teepen nodigt u uit.

 

 

Een bijzonder evenement in de theaterzaal op legerbasis Oirschot

We zijn te gast op legerbasis Oirschot. De bioscoop/ muziekzaal is een ontwerp van architect Cees Geenen, die ook de Eindhovense schouwburg ontwierp. De zaal heeft 650 zeer comfortabele plaatsen en prima akoestiek. Deze unieke zaal is in 1951 in gebruik genomen, maar in de laatste jaren voorzien van moderne installaties. Een genot om er te vertoeven. Om te mogen verblijven op defensieterrein is het belangrijk om uw ID mee te nemen.

Fanfare “Bereden Wapens” en soliste Marjolein Teepen treden voor u op.

Fanfare “Bereden Wapens” is een van de 7 orkesten binnen onze defensie en het enige fulltime professionele fanfareorkest ter wereld. Om de traditie van de militaire wielrijders hoog te houden, worden nu en dan optredens verzorgd op de fiets. De muzikanten staan onder leiding van dirigent Tom Koster. Ook dit orkest heeft het door corona langere tijd zonder uitvoeringen moeten stellen. Ze staan nu te springen om voor u op te kunnen treden.

Marjolein Teepen werd bekend als finaliste in “Op zoek naar Evita”. Deze veelzijdige musicalster studeerde ballet en theater in Antwerpen en Londen. Daar deed ze ook workshops met Sir Andrew Loyd Webber. De laatste 10 jaar vertolkte ze belangrijke rollen in onder andere Tijl Uilenspiegel, Alice in Wonderland, Cats, Evita en Man van la Mancha.

Deze geboren Deurnese woonde langere tijd in Eindhoven. Ook Marjolein kan niet wachten om weer op de planken te gaan.

Afwisselend repertoire.

Zoals het een echt proms concert betaamt, wordt u getrakteerd op een gevarieerd programma. Een mix van klassieke en populaire muziek. Voor jong en oud een feest voor de geest. Met Zuid Amerikaanse klanken zoals Pasodoble, Cha Cha en een mooi nummer uit een opera gecomponeerd door Astor Piazzola. Ook is er ruimte voor jazz en het ritme van de Balkan. Vooral na de pauze meer populaire muziek, zoals bekende nummers van Sting, Queen en een medley van Beatle nummers. Om af te sluiten met een hit van Jennifer Lopez.

paasproms harmonie

kbobest logo