Uitnodiging aan leden:

Uitnodiging aan leden:

Uitnodiging aan leden: Wilt u ook een uitzending van Omroep Brabant bijwonen?

Omroep Brabant besteedt in een aantal debatten aandacht aan grote maatschappelijke kwesties die ons allemaal aangaan. Het derde debat in deze reeks gaat over zorg. En dan met name over ouderenzorg. Over acht jaar is één op de vier mensen in Nederland ouder dan 65 jaar. Hoe gaan we deze mensen adequate zorg bieden? Zorgmedewerkers lopen nu al op hun tenen, en minister Helder heeft al aangegeven dat er geen geld bij komt.

In het Zorgdebat van Brabant praten we met deskundigen, zorgmedewerkers en mensen die zorg nodig hebben over de situatie waar we in zitten, maar ook over mogelijke oplossingen die er zijn. Voorzitter van KBO-Brabant Leo Bisschops neemt ook deel. Presentatie: Arjo Kraak en Tessel Linders.

Opname op 12 december

Wilt u bij dit Zorgdebat van Brabant aanwezig zijn? Dat kan! Geef via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw naam door. U bent van harte welkom om de opname als publiek bij te wonen. Tijdens de TV-opname is er voor u geen gelegenheid om u in het gesprek te mengen. Maar ná de TV-opname draaien de camera’s nog even door en is er wel voor álle aanwezigen (beperkt) gelegenheid om vragen te stellen of iets te zeggen.

Datum: 12 december
Locatie: TU Eindhoven, Atlasgebouw (Simon Stevinplein)
Aanwezig: 19.30 uur, ontvangst met koffie/thee
Aanvang opname: 20.00 uur
Einde: 21.30 uur

U krijgt na aanmelding nog een bevestiging met eventueel specifiekere informatie.

kbobest logo