Uitnoding bij Mutsaers 17 november 13.30 uur

Informatiemiddag op 17 november van 13.30 tot 16.00 uur bij
Uitvaartverzorging Mutsaers, Kapelplein 6 in Best

uitnodiging mutsaers

De tijden dat zwart en grijs de enige tinten waren op een uitvaart liggen ver achter ons. Het afscheid van een dierbare is tegenwoordig in veel opzichten kleurrijker dan ooit. Het leven van de overledene mag gevierd worden en tot troost én inspiratie zijn voor iedereen die erbij aanwezig is. Maar hoe doe je dat? Hoe komt een mooi en waardig afscheid tot stand en wat zijn zoal de aandachtspunten en keuzemogelijkheden?

Welkom bij Mutsaers op 17 november a.s.
Die middag zullen vier sprekers u informeren over de kunst van het afscheid nemen. Over het palet aan mogelijkheden waarmee u een uitvaart tot een waardig en memorabel afscheid maakt. Wij hopen u te verrassen en nieuwe inzichten te kunnen geven in een van de belangrijkste zaken van het leven.​
Achtereenvolgens komen aan het woord:

• Ferry Mutsaers, van Uitvaartverzorging
Mutsaers
• Ruud Moors, ritueelbegeleider en spreker
bij het afscheid
• Mirjam van Schijndel-van de Wal, over
‘Grief Relief’, persoonlijke stervens- en
rouwbegeleiding
• Maurice Roos, van het Zorgpunt voor
verpleging en verzorging

U kunt zich aanmelden per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje naar Brunel 1, of Raadhuisplein 54 in Best met de volgende vermelding: Naam, Lidnummer KBO, adres, telefoonnummer, email-adres en of u met 1 of 2 personen komt.

kbobest logo