Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter

Hebt u ook zo genoten van de laatste Prikbord? Een extra dik nummer met onder meer veel informatie over de excursies die we aan het plannen zijn. De inschrijvingen komen binnen en dat vinden we fijn! We willen immers zo snel mogelijk de afgelopen periode achter ons laten waarin we weinig konden organiseren.

We zijn bezig met het wisselen van de wacht, want het bestaande reis­team (Jo Lips, Loes Betlem en Elly van Dam) heeft aangegeven aan het eind van het jaar het stokje te willen gaan overdragen. De nieuwe groep bestaat uit Wilma van Rulo, Willie Wouters en Fons Roesthuis. Jo blijft ze gelukkig nog een tijdje bij­staan als adviseur en te zijner tijd zullen we gepast afscheid nemen van Elly en Loes. We zijn hen op voorhand al veel dank verschuldigd voor de mooie reizen en eendaagse excursies die ze samen met Koos de Laat hebben georganiseerd.
In maart mogen de acteurs van onze toneelclub weer optreden. Ik verheug me op hun toneelvoor­stelling "Kolder in de Polder"! Kaartjes zijn recht­streeks te bestellen bij 't Tejaterke via de website www.tejaterke.nl.

Rondom de organisatie van het Prikbord gaat een en ander veranderen. Kees Zoontjens die de eindopmaak verzorgde, stopt er mee en we zijn aan het zoeken naar een geschikte opvolger. Gezien zijn kennis en ervaring zal dit nog een hele klus worden. Weet u iemand die actief wil zijn in de redactie van het Prikbord en de eindopmaak wil verzorgen, stuur dan even een mail naar Kees Zoontjens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Als de voortekenen ons niet bedriegen, zullen we op donderdagmiddag 14 april van 14.00 uur tot 16.00 uur onze algemene ledenvergadering hou­den in Prinsenhof. Naast het formele gebeuren zal een gezellige nazit onderdeel zijn van het program­ma. Een mooi moment om elkaar bij die gelegen­heid weer fysiek te ontmoeten. In Prikbord van april komen we hier uitgebreid op terug.


In Groeiend Best en in Prikbord hebben we u opgeroepen om uzelf weer aan te melden bij de KBO belastingservice, een activiteit die door onze leden goed wordt gewaardeerd. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak er gebruik van als u zelf hulp wilt hebben bij uw aangifte voor 2021. Op onze website vindt u alle informatie onder het tabblad 'werkgroepen' en dan bij 'belastinginvulhulpen.'

Paul Gondrie

kbobest logo