Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter

 we merken overal dat het sociale leven weer wordt opgepakt. We gaan erop uit, komen meer bij elkaar op bezoek en vakantieplannen worden gemaakt of we zijn zelfs al weer op vakantie geweest. Een goede ontwikkeling die we ook bij KBO Best merken. Onze algemene ledenvergadering was weer als vanouds in de Prinsenhof, het lentefeest werd door bijna 150 mensen meegevierd, de excursies beginnen goed te lopen en veel van onze andere activiteiten zijn weer opgestart.
In dit verband wil ik een dringend beroep op u doen om eens om u heen te kijken of er iemand is die Petra Verheijen ( contactpersoon hiervoor binnen het bestuur) kan ondersteunen bij de organisatie van veel van onze clubactiviteiten. Deze oproep heb ik ook al gedaan tijdens de algemene ledenvergadering maar dit heeft nog niets opgeleverd. Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende om uw belangstelling kenbaar te maken of een andere persoon aan te dragen.
KBO Best werkt met veel vrijwilligers die ieder op hun manier een steentje bijdragen, zodat het allemaal goed functioneert. Dit is toch al gauw een groep mensen van circa 80 personen. Wat wel opvalt is dat de gemiddelde leeftijd van die groep steeds hoger wordt en daar zit ook de kwetsbaarheid van onze organisatie. Niet alleen moeten we versterking zoeken bij ons ledental maar ook moeten we er voor zorgen dat onze groep vrijwilligers op sterkte blijft, nu en in de toekomst.
Onder onze lezers zijn veel mensen die een stukje kunnen schrijven over wat ze zo al meemaken. Schroom niet om dit eens te delen met ons. U kunt kopij aanleveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar een team zit dat beoordeelt of we er ook iets mee gaan doen en, zo ja, we dit kunnen opnemen in een van de volgende prikborden.
Samen met de PVGE en de seniorenraad zijn we bezig om weer een programma te maken voor bijeenkomsten van niet alleen onze leden maar alle senioren in Best. Een aanzet die ik daarbij heb gegeven is het programmaoverzicht van KBO Brabant. Hierin staan legio voorbeelden van bijeenkomsten zodat we ook dit weer kunnen oppakken.
Hopelijk werkt het weer de komende tijd mee en kunnen we met elkaar genieten van een mooie voorzomer.

Paul Gondrie, voorzitter KBO Best

kbobest logo