Nog maar een paar dagen....

​…en dan is de première van het toneelstuk ‘Leven met oma’ in ’t Tejaterke.leven met oma2 def mrt2023

Vanaf september is er gerepeteerd door de toneel-groep van de KBO om dit stuk onder de knie te krijgen. De repetities waren inten-sief, maar ook vaak heel vrolijk, als het weer eens gierend uit de hand liep. En daar doe je het toch voor; plezier met elkaar en intussen streven naar een mooie voorstelling in de maand maart.
Donderdag 2 maart is de middagvoorstelling, gevolgd door drie voor-stellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.
Bij het voorbereiden van dit artikel was er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Als u wil komen kijken, ga dan gauw naar de website van ’t Tejaterke en bestel. Dan bent u in ieder geval verzekerd van een paar uurtjes plezier met de perikelen rondom oma. Want oma, eens een gevierde musicalster, kwijnt een beetje weg nu ze op hoge leeftijd is. Ze vergeet vaak namen en de dementie begint stevig op te komen. Maar de liedjes, die ze tijdens haar carrière zong, vergeet ze nooit!
Ze zal niet lang meer in haar eigen huis ​​​​​​​​​​​​​kunnen blijven. Maar wat dan? Haar kinderen voelen er niets voor om haar in huis te nemen, want u kent dat wel: druk, druk, druk…
Tot tijdens een bespreking ‘hoe nu verder met oma?’ ineens blijkt, dat oma veel geld op de bank heeft staan. Nou, daar willen die kinderen wel van profiteren en in één keer is de stemming omgedraaid en willen ze alle drie wel oma in huis nemen.

​Nieuwsgierig? Boeken!
U bent welkom in ’t Tejaterke!

kbobest logo