Voorwoord voorzitter mei

Voorwoord voorzitter mei

Als u dit Prikbord ontvangt, hebben we de paasdagen achter ons gelaten, is het KBO Lentefeest zeker weer een groot succes geworden en hebben we onze algemene ledenvergadering kunnen afsluiten. Vanaf deze plek wil ik onze twee oud-bestuursleden Ben de Klerk en Paul Verheijen nog eens extra bedanken, want we hebben als bestuur de afgelopen jaren fijn met hen samengewerkt. Ben is nog niet uit het zicht want hij blijft als cliëntondersteuner actief binnen de KBO en Paul hebben we meteen ook gestrikt voor de kascommissie.

In het vorige Prikbord stond een vooraankondiging over de KBO vitaliteitscheck die we op 14 juni samen met de PVGE gaan organiseren. Deze keer leest u nu meer informatie hierover en ook, heel belangrijk, hoe u zich kunt aanmelden. Er kunnen voor die dag zestig personen deelnemen, dus u zult er snel bij moeten zijn.

KBO initieert en helpt startende clubjes maar dit is niet altijd succesvol. Zo kunnen we op de woensdagmiddag in het Prinsenhof nog dansparen gebruiken want het clubje is toch wel erg klein. Voor de literatuurclub, die op maandag in het Trefpunt bijeenkomt, is het te laat. Zij gaan er mee stoppen. Ook bij de stoelyoga zullen er nog wat mensen bij mogen komen omdat de kosten anders te hoog gaan worden voor diegenen die nu nog meedoen. Consequentie zou dan zijn dat deze club dan ook moet stoppen. Positief is de inloopochtend vanaf 10.00 uur op de woensdagmorgen in het Trefpunt. We zien dat daar het aantal aanwezigen oploopt maar er kunnen natuurlijk altijd nog mensen bij.

In 2024 bestaat KBO Best 65 jaar en we willen dit bestaan gaan vieren. Misschien zijn er onder u mensen die ideeën hebben hoe we dit kunnen gaan vieren. Wij staan daarvoor open en laten ons graag verrassen. Binnenkort zullen we een werkgroep samenstellen die deze festiviteiten gaat voorbereiden. Misschien iets voor u? Laat het ons weten want uiteindelijk moet het een feest worden voor u en door u.

Geniet van het mooie weer en -als het kan- ga er op uit!
​​
Paul Gondrie, voorzitter KBO Best

kbobest logo