Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter

Alweer het laatste Prikbord voor de zomervakantie. In juli gaan de redactie, de schrijvers en de bezorgers op vakan-tie. Hopelijk bent u zelf ook in de gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Even je zinnen verzetten, je hoofd leegmaken, dat ene boek lezen dat al maanden op je bureau ligt. Als u thuisblijft in de vakantie kan dat ook prettig zijn, want meestal ligt er veel stil zodat u wat meer tijd heeft voor die klusjes die u heeft uitgesteld het afgelopen jaar. En als u dan toch wat wilt ondernemen dan hebben we natuur-lijk nog de doe-zomeractie die we samen met de PVGE organiseren.

Woensdag 14 juni hebben we de vitaliteitsdag gehad. Het aantal aanmeldingen overtrof onze stoutste verwachtingen. Helaas hebben we daardoor mensen teleur moeten stellen.Vanwege het grote aantal aanmeldingen konden we niet meer dan zestig personen mee laten doen. In het Prikbord van augustus komen we er zeker op terug met een impressie van die dag.

De oproep in het Prikbord om Wilma te ondersteunen met de verspreiding van het Prikbord heeft succes gehad. We zijn blij dat Willie Pluijm ons hierbij gaat helpen. Wilma en ik hebben een fijn gesprek met hem gehad en hij heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend bij het vrijwilligerswerk, dus hij weet goed wat er van hem wordt verwacht. De bezorging en de verdeling van de Prikborden en de Ons gaat hij op zich nemen. Vooralsnog zal Wilma wel de verspreidingslijsten samenstellen.

Op de oproep om mee te denken en eventueel ons jubileum volgend jaar mee te willen organiseren, zijn tot nu toe een paar reacties binnengekomen. Na de grote vakantie willen we dit wel gaan oppakken dus u kunt uw belangstelling nog kenbaar maken.

Als u tijd heeft, kunt u in de zomermaanden ook eens binnenlopen in het Trefpunt. U zult het waarschijnlijk niet meer herkennen. De beheerder, Sjef van Gastel, heeft in samenwerking met Hans Roozen er voor gezorgd dat o.a. het meubilair met bijbehorende stoelen zijn vervangen. Men is ook bezig om te kijken of er klimaattechnische maatregelen kunnen worden genomen en dan moet u denken aan de plaatsing van een airco. Aangezien de seniorenraad geen eigenaar is van het Trefpunt zal dit wel in overleg moeten gaan met de eigenaar, de woningbouwvereniging Thuis.

Geniet van het mooie weer en alvast een fijne vakantie,​
​​
Paul Gondrie, voorzitter KBO Best

kbobest logo