Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter

ls u dit Prikbord leest, zit voor de meeste mensen de vakantie er weer op. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten en heeft het weer voor niet te veel problemen gezorgd. In Nederland viel het nog wel mee maar in Zuid-Europa was het toch erg heet.

Ik schreef de vorige keer dat de oproep in het Prikbord om Wilma te ondersteunen met de verspreiding van het Prikbord succes had gehad. Helaas hebben we te vroeg gejuicht want vanwege persoonlijke redenen kan de persoon die we op het oog hadden dit niet doen. Vandaar een nieuwe oproep om Wilma te helpen met de bezorging en de verdeling van de Prikborden en de 'Ons'.

Begin augustus hebben we voor de eerste keer met een aantal mensen bij elkaar gezeten om te filosoferen over hoe we ons 65-jarig bestaan in 2024 gaan vieren. Als we wat meer weten over het programma dan zult u dit kunnen lezen in het Prikbord.

De afgelopen drie jaar heeft Petra Verheijen voor KBO-Best vanuit het bestuur de evenementen ​gecoördineerd en in het begin ook de activiteiten van de clubjes. Petra heeft aangegeven terug te treden uit het bestuur. We zijn nog bezig om dit hiaat op te vullen maar vanaf deze plaats wil ik haar namens KBO-Best bedanken voor haar inzet deze drie jaar.

Noteert u ook alvast de gratis workshop in het Prinsenhof op dinsdagmiddag 26 september, aanvang 14.00 uur. U moet zich wel aanmelden. Het thema is 'oplichting via internet' en alles wat daarmee te maken heeft. Een actueel thema waar we helaas vaak over lezen in de krant en waar we de trieste voorbeelden van zien op de TV. Meer over deze workshop leest u in dit Prikbord.

Op 24 oktober is er een lezing over de waarde van palliatieve zorg, georganiseerd door Seniorenraad Best. Deze wordt ook in het Prinsenhof gehouden van 14.00 uur tot 16.00 uur. De entree is € 2,- p.p. Meer hierover kunt u lezen op de website van de Seniorenraad Best.

De vakantie is voorbij, we hebben weer energie om samen met u mooie dingen te organiseren voor KBO-Best!
​​​
Paul Gondrie, voorzitter KBO Best

kbobest logo