Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter

Als het maart wordt, krijg ik altijd goede zin. De natuur opent zich weer en de temperatuur stijgt. Het koude, kille weer gaat plaatsmaken voor zonnige lentedagen. Mensen zijn verschillend want mijn vrouw is meer van de herfst en de winter, ik daarentegen prefereer de lente en de zomer.
We zeggen weleens ‘zoveel mensen, zoveel wensen’ en dat is ook zo bij de KBO. We proberen het voor iedereen aantrekkelijk te maken om lid te zijn van onze vereniging door een veelheid van activiteiten aan te bieden. Dit jubileumjaar leggen we er zelfs een schepje bovenop door met andere verenigingen in Best wat extra’s te organiseren. De dartmiddag en de workshop van videoclub Best hebben we al gehad maar er staat nog meer op stapel. Houd het Prikbord goed in de gaten en vergeet vooral niet om u aan te melden. Deze keer ontvangt u zelfs een extra dik Prikbord door de vele extra artikelen die ook met KBO-Best 65 jaar te maken hebben.

De organisatie van onze feestmiddag op 13 september begint goed te lopen. We hopen u daar in grote aantallen te mogen begroeten maar zet vooral deze datum alvast in uw agenda. Tevens nogmaals de oproep om ook aanwezig te zijn op onze algemene ledenvergadering op donderdagmiddag 25 april in het Prinsenhof. In een eerder Prikbord heb ik gevraagd of er iemand is die mee wil helpen met de verzorging van de public relations. Tot op heden heeft zich echter nog niemand aangemeld. Heeft u toch belangstelling, aarzel niet en stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met u op.

Van een heel andere orde zijn de perikelen die te maken hebben met het nieuwe pensioenstelsel en wat dit voor u betekent. In de ONS, het blad van KBO-Brabant, maar ook op de website, kunt u daar veel over lezen. Bedenk dat wat u nu normaal vindt en wat u maandelijks ontvangt straks niet meer zo vanzelfsprekend is. Laat u op tijd informeren welke keuzes u heeft en wat er precies gaat veranderen.

​​​Paul Gondrie, voorzitter KBO-Best

kbobest logo